KONTAKT

JEG ER IKKE MERE END EN ENKELT BESKED VÆK: DOSANDDOODLES@GMAIL.COM

Har du brug for enhver form for hjælp til markedsføring – online eller offline – står jeg til rådighed.

Skriv til mig på dosanddoodles@gmail.com, hvis du har nogle spørgsmål, ønsker at vide mere om en specifik pakkeløsning, ønsker en skræddersyet løsning til digital markedsføring eller printet markedsføring.

Hvad indeholder hjælp til markedsføring?

Markedsføring er meget mere end posts på sociale medier og flyers du kan dele ud. Det starter alt sammen med din overordnede strategi for dit brand og din visuelle identitet som skabes for at folk kan genkende dig. Herefter fører du denne identitet videre til markedsføring, som indeholder en bred vifte af forskellige platforme både online og offline. Du skal ikke være alle steder på én gang, men udvælge de markedsføringsplatforme der er relevante for dig. Fordelen ved at udvælge et par stykker og bruge tid på at opbygge disse er, at folk vil kunne genkende dit brand forskellige steder, når de falder over det.

Det kan være en smule uoverskueligt at skulle have overblik over det hele på en gang og derfor kan du her få hjælp til markedsføring, på dine vilkår. Jeg har en stor viden inden for branding og markedsføring og er derfor også en god sparringspartner, hvis du er gået i stå og ikke ved hvad dit næste skridt er eller hvis du har mistet overblikket og ønsker en oversigt over din nuværende markedsføring, samt en strategi for hvordan du bevæger dig videre herfra.

KONTAKT MIG PÅ DOSANDDOODLES@GMAIL.COM FOR,

AT FÅ HJÆLP TIL MARKEDSFØRING

7 eksempler på områder hvor du kan få hjælp til markedsføring + meget mere…

 • Hjemmeside design
 • SEO optimering
 • Google analytics
 • Design af markedsføringsmateriale (til online brug eller til print)
 • Design af signaturer og logoer
 • Sociale medier (SoMe)
 • E-mail marketing
 • Andet
hjælp til markedsføring
hjælp til markedsføring
hjælp til markedsføring

Hjemmeside design

Din hjemmeside er din base. Det er det eneste du har kontrol over og derfor det sted du skal lede folk hen til gennem din markedsføring.

Designet af din hjemmeside er vigtig for din brand identitet og skal også stemme overens med hvordan du præsenterer dig på alle markedsføringskanaler.

SEO optimering

SEO optimering skal bruges for at få så mange som muligt til at finde dig på Google. SEO er i min mening det mest fundamentale markedsføringsredskab, da det er gratis og kan skabe dig en autoritet og troværdighed. Derudover gavner det dig flere år ud i fremtiden i modsætning til de fleste sociale medier, hvor dit content stort set forsvinder med det samme.

Det behøver ikke at være en tidskrævende proces, men det kan være en kæmpe fordel hvis du gør det til det. For jo flere sider på din hjemmeside du skriver og samtidig SEO optimerer, jo større sandsynlighed har andre for at finde dig.

Google Analytics

Google analytics er et super godt værktøj, når du har brug for hjælp til markedsføring. Det giver dig et overblik over, hvem der besøger din hjemmeside, hvor mange der besøger din hjemmeside samt hvilke tidspunkter de besøger den.

hjælp til markedsføring

Design af markedsføringsmateriale (til online brug eller til print)

Nu kommer vi til selve markedsføringsmaterialet. Som for de fleste virksomheder er grundessensen af markedsføring.

Jeg skelner mellem 2 former for markedsføringsmateriale:

 • Til online brug
 • Printet materiale

Online markedsføringsmateriale er alt den content du skaber til brug på både sociale medier, google ads og email marketing.

Hvorimod det printede materiale er alt fra visitkort og flyers du kan dele ud, til merchandise, plakater og kæmpe bannere, der skal hænges op.

hjælp til markedsføring

Design af signaturer og logoer

Design af signaturer og logoer er ikke en direkte hjælp til markedsføring, men det er en del af din brandidentitet og dermed noget af det der giver dine kunder et indblik i hvem du er.

Samtidig ser det professionelt ud, hvilket igen skaber en troværdighed for dit brand.

hjælp til markedsføring

Sociale medier (SoMe)

Jeg går ud fra at du godt ved hvad sociale medier er. Men for en god ordensskyld får du her en liste over de mest populærer

 • Facebook
 • Instagram
 • Tiktok
 • Pinterest
 • LinkedIn

Alle disse kan nemt strutures for at anskaffe dig kunder, men kræver ofte tid at vedligeholde. Det kan derfor være en god ide at få hjælp til markedsføring på dette område.

E-mail marketing

E-mail marketing er en måde hvorpå du både kan anskaffe dig nye kunder og samtidig fastholde dine gamle kunder.

Den mest almindelige form for e-mail marketing er et nyhedsbrev, som du kan sende ud til dine kunder én gang om måneden. Men for at få interessede til at skrive sig op til dit nyhedsbrev, er det en god idé, at give dem et incitement gennem en form for freebie.

Generelt vil jeg anbefale dig en god blanding af alt ovenstående, da det hele går i ring og sammen er den største hjælp til markedsføring du kan få, da hvert punkt forstærker hinanden.

Hvis du er interesseret i at få hjælp til markedsføring kan du se vores priser her eller kontakte mig på dosanddoodles@gmail.com for at få et skræddersyet tilbud.

På Pinterest kan du finde inspiration og idéer til det markedsføringsmateriale du måske skal bruge. Her prøver jeg så vidt muligt at gemme mine yndlingsdesigns til alle de former for hjælp til markedsføring der findes. Samtidig kan du bruge det til, at få inspiration til din brand identitet ved at finde farver, skrifttyper, mønstre, billeder og andre elementer du godt kan lide.

Få mere inspiration til dit markedsføringsmateriale her:

Har du brug for hjælp til markedsføring, branding, design af hjemmeside eller blot spørgsmål til hvordan du skal kører din næste google kampagne eller hvilke søgeord der er gode at bruge for netop dig, kan du altid kontakte mig på dosanddoodles@gmail.com. Jeg står meget gerne til rådighed og sidder du inde med et spørgsmål i København giver jeg også gerne en kaffe, så vi kan tage en snak om dine muligheder.