LEADGENERERING – Få flere kunder med digital markedsføring

Leadgenerering er et af de mest relevante supplementer til digital markedsføring, da det hurtigt kan give et boost i dit salg. Gennem leadgenerering styrer I selv budgettet mens vi sørger for at indholdet af jeres annoncer er så relevante som muligt – ligegyldigt størrelsen af jeres budget.

leadgenerering

Leadgenerering for ejendomsmæglere

Hvis der er en branche hvor leadgenerering er altafgørende er det ejendomsmæglerbranchen. I ved, måske endnu bedre end vi gør, at jeres branche er ved at blive mere og mere digital og online tilstedeværelse kan derfor spille en afgørende rolle. Dette gælder måde ved erhvervelse af nye sælgere og nye købere.

Vi har derfor skræddersyet en leadgenerering pakke specifikt til jer, så I får et forspring foran jeres konkurrenter. Vi ved også hvor vigtigt dette er og derfor samarbejder vi ikke med mere end en ejendomsmægler inden for samme geografiske område. I skal derfor være hurtige, hvis I ønsker vores hjælp til leadgenerering.

TIP: Segmentering er blevet enormt relevant for mæglerbranchen, da Facebook for lidt tid siden har lavet nye regler der gør at man ikke længere kan målrette annoncer specifikt til bestemte målgrupper. Dette gør også at selve indholdet er vigtigere end nogensinde.

Samtidig vil det sikre jer, at I får flere relevante leads der hurtigere kan omsættes til kunder. Al dette hjælper vi jer med at analyserer, kreere og opsætte.

SÅDAN GØR VI:

  • Vi analyserer jeres kernemålgrupper for herudfra at udarbejde de bedste og mest relevante annoncer baseret på bl.a. køn, alder og interesser.
  • Vi udarbejder en eller flere skræddersyede annoncer baseret på målgruppeanalysen. Herefter godkender i den.
  • Vi opsætter en Facebook kampagne (der også kører på Instagram) ud fra jeres valgte annonceringsbudget.
  • Vi opsætter et link hvor kunder kan skrive deres information, så I får direkte besked om nye leads.
  • Hver måned giver vi en status ift. hvor mange annoncen er nået ud til, hvor mange der har klikket på den og hvor mange specifikke leads det har genereret.
  • Ud fra statusen laver vi rettelser i annonceringen, hvis det er nødvendigt.

PRISER:

Vi ønsker at være gennemsigtige med vores priser, da vi ved at de er konkurrencedygtige og samtidig gør det at vi kan komme hurtigt i gang med at at generere leads til jer.

Vores primære prissætning indeholder en månedlig engangsbetaling på 5.000,- + det beløb i ønsker at bruge på annoncerne. For dette beløb for i ALT det der står i punkterne ovenfor.

Ønsker i en anden opsætning, så skriv en mail til dosanddoodles@gmail.com, med jeres tanker og ønsker – så vender vi hurtigt tilbage med en skræddersyet pris til jer.

leadgenerering

3 VIGTIGE STEPS TIL FLERE LEADS

1. Analysering af jeres kernemålgrupper

2. Udarbejdelse af annoncer

3. Opsætning af kampagne

Om os

Vi er din virtuelle assisten med fokus på digital markedsføring – heriblandt leadgenerering og SEO. Gennem årene har vi opbygget en stor viden om digital markedsføring som vi konstant holder os opdateret på. Netop ved leadgenering har dette en stor betydning, da der bl.a. er kommet nye regler for Facebookannoncering i den finansielle sektor. Dette gør det mindre gennemsigtigt og kræver flere ressourcer at generere relevante leads.

Derfor betyder det også enormt meget for os, at vi har en opdateret viden om emnet, så vi altid kan give jer den bedst mulige service.

Udover leadgenerering hjælper vi også virksomheder og selvstændige med følgende: Online markedsføringsstrategi, SEO, Google Ads, Facebook/Instagram/Pinterest Ads, SoMe content creation, SoMe mangement, nyhedsbreve, branding og visuel identitet + meget mere.

Læs mere om hvad Do’s & Doodles tilbyder her.

  • leadgenerering
  • leadgenerering
  • leadgenerering

Læs mere om leadgenerering gennem Facebook her.

Mangler du flere eller mere relevante kunder?

Få flere leads, nye kunder eller mere relevante kunder. Vi laver en skræddersyet løsning til din virksomhed.

Vi får ofte ros for at lavere en stor værdi til en fair pris, som ofte koster interne afdelinger mange ressourcer.