PRISER

Jeg ønsker at være transparent når det kommer til mine markedsføring priser. Da jeg ser mig selv lige så meget som en virtual assistent der arbejder for dig som en konsulent, der hjælper dig på rette vej, ønsker jeg at holde min priser på et fair niveau. Jeg elsker at arbejde med markedsføring og hjælpe forskellige virksomheder med at opnå deres mål – dette er endnu en grund til, at jeg ønsker at være konkurrencedygtig med mine priser.

Findes lige præcis det du leder efter ikke i en af mine markedsføringspakker, er du meget velkommen til at skrive til mig på dosanddoodles@gmail.com, så vi kan sammensætte en skræddersyet pakke til netop dit behov.

SERVICES/MARKEDSFØRINGSPAKKER

markedsføring priser

Læs mere om branding guidelines her.

markedsføring priser

Læs mere om visitkort design her.

markedsføring priser

Læs mere om flyer & brochure design her.

markedsføring priser

Læs mere om content marketing her.

markedsføring priser

Læs mere om signatur templates her.

markedsføring priser

Læs mere om SEO her.

Pakkeløsningerne som du kan se ovenfor er kun et par eksempler på mine markedsføring priser. Ønsker du en mere skræddersyet markedsføringsløsning eller en mere permanent og længerevarende aftale er du altid velkommen til at skrive til mig på dosanddoodles@gmail.com.

MARKEDSFØRING PRISER

Hvad koster markedsføring generelt for din virksomhed?

I bund og grund sætter du, som virksomhedsejer, selv budgettet for din markedsføring. Det er derfor en god idé lave et overblik over markedsføring priser og generelt lave en liste over hvad du skal bruge for at komme i gang.

Liste over markedsføring priser der kan tilføjes til dit budget:

  • Google ads
  • Instagram & Facebook annoncering
  • Pinterest annoncering
  • Print af flyers til offline annoncering
  • Frimærker/personale til at gå med flyers

Du kan bruge listen til at vurdering hvor høje eller lave markedsføring priser du ønsker, at dit marketing budget skal indeholde.

Som ekstra krymmel på toppen har datatilsynet en liste over en række markedsføring tiltag, som er vigtige at overholde. Jeg hjælper også gerne med at få styr på alt det kedelige, men hvis du gerne selv vil gå i gang med det, kan du se listen HER.

markedsføring priser

Efter at du har vurderet forskellige markedsføring priser og hvor mange penge du vil bruge på de forskellige former for annoncering er det, at min hjælp kan spille en stor rolle for dig.

Netop fordi jeg kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit budget ved, at hjælpe dig med at målrette de forskellige annoncer til forskellige målgrupper, kan du få mest muligt ud af din investering i annoncerne.

Jeg vil dog kunne hjælpe dig med at få flere besøgende til din hjemmeside m.m. ligegyldigt om du har et budget til annoncering eller ej. Ønsker du at bruge penge på annoncering, men ikke ved hvor meget du skal bruge, kan jeg også hjælpe dig med at lægge budgettet.

Endnu en fordel ved at hyre mig, som din markedsføringsassistent er at min ekspertise giver dig mulighed for, at fremvise specifikke tal til f.eks. banken eller andre rådgivere – og dermed have en større chance for, at få yderligere hjælp fra deres side.

Som sagt har jeg prøvet at holde mine markedsføring priser på et niveau, hvor jeg håber det giver mening for dig at ansætte mig, så du kan bruge din tid på dine kernekompetencer i stedet. Jeg glæder mig derfor til, at hjælpe dig på rette vej og følge din virksomheds udvikling.

Der er stor forskel på om du skal bruge hjælp til markedsføring af en webshop der sælger gaveæsker eller om du har en børnetøjsforretning i din lokale by. Netop derfor tager jeg hellere end gerne en stille og rolig snak med dig om, hvad netop dine behov og ønsker er.

– Jeg giver gerne kaffen.

Skriv til mig på dosanddoodles@gmail.com for, at aftale hvordan vores samarbejde skal foregå.

virtuel assistent

Do’s & Doodles er skabt for, at hjælpe virksomheder med deres generelle markedsføring, for at skabe en rød tråd i deres kommunikation og for, at øge den æstetiske værdi, som i min mening betyder meget i dag, da det ofte er få forskelle der differentiere virksomheder fra hinanden.

En måde at skille sig ud på, er derfor gennem markedsføringen og brandets visuelle identitet. Do’s & Doodles er dermed også til, for at hjælpe med at vurdere eller revurdere, hvilke kundesegment(er) i som virksomhed ønsker og får mest ud af at hevende jer til, hvilke kanaler, både online og offline, disse kunder befinder sig på, hvilken markedsføringsmateriale målgruppen/målgrupperne kan identificere sig med og hvordan i nemmest og mest effektivt når ud til dem. | Virtuel assistent & markedsføringskonsulent.

virtuel assistent