OM MIG

virtuel assistent

Virtuel assistent til alle former for markedsføring

Jeg har så længe jeg kan huske haft to markante modsætninger i min personlighed, som jeg i lang tid har haft svært ved at få til at arbejde sammen. Mest af alt, fordi jeg havde svært ved at se, hvilke jobmuligheder der ville give plads til begge sider.

På den ene side er jeg enormt kreativ og har brug for at få idéer på tegnebrættet. På den anden side har jeg en kæmpe ordenssans, hvor ting helst skal stå i kasser og på linjer.

For ca. 4 år siden fandt jeg ved et mindre tilfælde ud af at disse sider af min personlighed arbejder perfekt samme, når det kommer til markedsføring.

Her er det både nødvendigt at sætte ting i kasser og følge forskellige tjeklister, samtidig med at jeg skal lave iøjnefaldende kruseduller, der fanger jeres kunders opmærksomhed – Heraf også navnet ‘Do’s & Doodles’.

Netop ved at kombinere disse egenskaber gennem mit arbejde med markedsføring, har jeg de seneste 4 år opnået succes med at få flere selvstendige, nystartede virksomheder til at ligge øverst på google med relevante søgeord, uden at de skulle betale for online markedsføring. Jeg har bl.a. hjulpet ‘LUBI STUDIO‘ med dette, hvilket jeg har fået lov til, at beskrive mere specifikt i et indlæg, som i kan læse senere. Men kort sagt var resultatet af mit arbejde med LUBI STUDIO bl.a. at de har opnået over 200 klik til sin hjemmeside om måneden (på ca. 6 mdr.) alene gennem organisk markedsføring.

Hertil kan Google Ads, Facebook annoncer, Instagram annoncer, Pinterest annoncering, youtube osv tilføjes for, at opnå en endu højere eksponering.

Som virtuel assistent og markedsføringskonsulent kan jeg hjælpe dig med at finde ud af hvilke kanaler der er relevante for dig at markedsføre på, hvem der er relevante, for netop dig, at markedsføre til og hvordan du markedsføre dig bedst til netop dit kunde segment.

Har du lyst til at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig som virtuel assistent og markedsføringskonsulent, så kontakt mig på eller se vores priser inden du beslutter dig.

VIRTUEL ASSISTENT & MARKEDSFØRINGSKONSULENT

At styre og stå for sin egen markedsføring på daglig basis kræver både, tid, viden, tålmodighed og ikke mindst en masse online redskaber, der er nødvendige for at få de bedste resultater. Disse redskaber koster penge, hvis man vil gøre brug af deres fulde potentiale. Da jeg, som virtuel assistent og markedsføringskonsulent, bruger disse redskaber på daglig basis, har jeg allerede investereret i dem. De penge som du skulle bruge på markedsføringsredskaber kan du derfor i stedet bruge på mig – 1 stk. virtuel assistent – og dermed spare tid og samtidig fokuserer på dine egne kernekompetencer i stedet.

Eksempler på markedsføringsredskaber:

  • CTR tools: For at vurdere om din SEO title og meta description er gode (får dig højere op i Google søgninger)
  • Ubersuggest: Viser bl.a. hvor svært det er at rangere højt på relevante søgeord på Google og hvor mange der egentlig søger på bestemte relevante søgeord, hver måned.
  • Canva Pro: Bruges til at designe flyers, magasiner, visitkort, Facebook cover, E-mail signaturer og MEGET andet.
  • Planoly: Til planlægning af opslag til sociale medier (samt fastlægning af tidspunkter, så de bliver slået op automatisk)
  • Google analytics: Bruges til at følge din hjemmesides månedlige udvikling
  • Og meget mere.

virtuel assistent

Do’s & Doodles er skabt for, at hjælpe virksomheder med deres generelle markedsføring, for at skabe en rød tråd i deres kommunikation og for, at øge den æstetiske værdi, som i min mening betyder meget i dag, da det ofte er få forskelle der differentiere virksomheder fra hinanden.

En måde at skille sig ud på, er derfor gennem markedsføringen og brandets visuelle identitet. Do’s & Doodles er dermed også til, for at hjælpe med at vurdere eller revurdere, hvilke kundesegment(er) i som virksomhed ønsker og får mest ud af at hevende jer til, hvilke kanaler, både online og offline, disse kunder befinder sig på, hvilken markedsføringsmateriale målgruppen/målgrupperne kan identificere sig med og hvordan i nemmest og mest effektivt når ud til dem. | Virtuel assistent & markedsføringskonsulent.

virtuel assistent
virtuel assistent